Despre noi

VIVO IMOBLIARE SIBIU

Cine suntem? Suntem Alin și Sergiu: colegi, prieteni și familie. Am început timid aventura noastră în lumea imobiliarelor pe vremea când "aici era doar câmp" iar acum e un adevărat cartier cu de toate. Și uite așa, din aventură în aventură și din uimire în uimire au trecut 8 ani care ne-au format și ne-au ajutat să ajungem cine suntem azi. 

Lăsând nostalgia la o parte, vrem să ne "lăudăm" că suntem profesioniști înainte de toate. Și asta o atestă Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale prin participarea noastră la diferite cursuri de formare și perfecționare. Suntem atenți să fim oameni înainte de toate, să fim onești, cinstiți, glumeți și prompți în ce avem de făcut. 

De ce Vivo Imobiliare? Pentru că am văzut și învățat care sunt secretele unei tranzacții imobiliare bine încheiate și care durează. Avem clienți care sunt alături de noi de la începuturile noastre și care au încheiat tranzacție după tranzacție fără probleme. Vrem și ne dorim să avem împreună tranzacții despre care să le povestim nepoților noștrii si pe care să le lăsăm moștenire pentru că se poate!
Convingerea vine în urma propriei experiențe, prin urmare vă invităm să fim parteneri în luarea deciziei care vă stă înainte!

Vivo Imobiliare - locul în care tranzacțiile imobiliare au trăinicie.